Over ons

Keizer design is de meubelstoffeerder die met u mee denkt van ontwerp tot eindproduct. Door de jarenlange ervaring en kennis kunnen we meedenken met de klant waardoor een beter eindproduct geleverd kan worden. U vindt Keizer design op het bedrijvenpark Leeksterveld ten noorden van de A7 bij Leek.

Geschiedenis

hoekbankKeizer design BV is opgericht in december 2004 en sinds september 2008 gevestigd op het nieuwe Industriepark Leeksterveld te Leek aan de snelweg A7 Groningen/ Heerenveen

Bij Keizer design treft u mensen met jarenlange ervaring binnen het meubel en meubelstoffeervak. Hiermee zijn uw opdrachten bij Keizer design in vertrouwde handen voor wat betreft vakkennis en service gerichtheid.

Januari 2009, door verdere uitbreiding kan Keizer design zich de grootste stoffeerderij van Groningen en Drenthe noemen.

Mei 2009: naast Keizer design ontstaat een nieuw bedrijf namelijk Keizer produce. Samen mogen zij zich rekenen tot een van de toonaangevende stoffeerderijen binnen Nederland. Bij Keizer design vindt u de mensen die met de nodige vakkennis uw wensen weten om te zetten in een hoogwaardig eindproduct.
Bij Keizer produce vindt u mensen die met gedrevenheid seriematig stoffeerwerk leveren tegen een scherpe prijs.
Deze bedrijven samen zijn daarmee op allerlei terreinen uw contract partner.