Verantwoord ondernemen

Keizer design hecht waarde aan het verantwoord gebruiken van alle grondstoffen. Dit doen we door gebruik te maken van duurzame schuimen en stoffen, wat er voor zorgt dat het eindproduct langer mee gaat en het milieu minder wordt belast. Verder denken we graag mee met het ontwerp en wordt niet alleen een beter eindproduct gerealiseerd, maar kan ook het materiaalverlies tot het minimum beperkt worden wat zorgt voor minder afval.

 

Personeelsbeleid

Erkend leerbedrijf SH&MBinnen het team van Keizer design werken diverse mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en is er ruime aandacht voor leer-werktrajecten. Keizer design is gecertificeerd opleidingsbedrijf SH&M (stichting hout en meubel).

Afvalstromen: Binnen de maatschappelijke en bedrijfseconomische mogelijkheden streeft Keizer design naar het gescheiden inzamelen van rest materialen en deze terug te brengen naar de bron.       Doormiddel van de mogelijkheden van herstoffering wordt aan meubilair een tweede leven gegeven en zal het milieu minder worden belast.